lördag 22 september 2007

Ny danstrend sprider sig i Europa


Tecktonik
Jag läser om en trend som fått ett uppsving, särskilt i Paris. Tecktonik, är någon slags technodans med influenser från diverse urbana dansstilar så som hip hop, techno, breakdance etc. Videon, som har visats över 2.000.000 ggr på Youtube.com, har sporrat en mängd andra användare att lägga upp liknande videos och på så sätt startat en engagerad fankultur som i söndags hittade ut på de gatorna i Paris under en dansfestival.
Jag tycker det skulle vara kul om det här kunde sprida sig till Stockholm, men samtidigt hoppas jag på att det inte gör det! För är det inte dags att släppa hela den här technogrejen och börjar lyssna på progg rock som Magnus, är det inte dags att för nästa stora svenska fluga?


Love is a burning thing

BTW:ROLIGT
Gårdagens roligaste från releasefesten för Neue Probleme var ju lätt föräldraparet som Nadja börjar prata med, under tiden som vi väntar på att 'Love is a burning thing' ska börja spela. De hade döpt sitt barn till Gif !! F*n lätt att jag ska kalla mina barn för Jpg [Jipegg] eller Bmp [Bitmapp] !!! Haha, jäkla skön grej att döpa ungen till ett filformat!

1 kommentar:

lejnox sa...

då paxar jag cmyk!